Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Wij zijn Clubspoken

Wij zijn storytelling en spoken word

Wij zijn performers. Wij schrijven creatieve teksten, ook in opdracht.

Wij spreken voice overs in. Wij doen presentaties.

Wij helpen anderen groeien.

Wij zijn Clubspoken.

Wij zijn performers

Een spoken word performance boeken doe je bij Clubspoken. Wij zijn niet alleen een heel divers collectief van artiesten, we staan ook garant voor kwaliteit. Of het nou gaat om het presenteren van eigen gedichten/teksten of een performance op maat, we leveren altijd de juiste persoon op de juiste plaats.

 

Wij staan als woordkunstenaars al jaren met ons eigen werk op festivals en poppodia, in clubs, theaters, musea en schouwburgen door het hele land en ook daar buiten. Shows met comedy, drama, theater, poëzie, spoken word, proza en cabaret. Solo of in samenwerking met orkesten, dj’s, muzikanten, dansers, zangers, performers en kunstenaars.

Ben je op zoek naar een unieke performance (op maat) voor een speciaal event of bijzondere gebeurtenis? Wij hebben jarenlange ervaring in zowel het ontwikkelen van concepten als het afleveren van producties. Een dichter of spoken word artiest kan als geen ander vertellen welke kernboodschap, emotie en gedachte jij de bezoekers van jouw event wilt meegeven.

 

Clubspoken hebben opgetreden op Lowlands, Mysteryland, De Parade, Museumnacht, De Kleine Komedie, Paradiso, Melkweg, Het Concertgebouw, Tivoli, Luxor, Oerol e.v.a.

 

Clubspoken deden performances in opdracht voor Corona, Moët & Chandon, Microsoft, Ben & Jerry’s, ABN Amro, Tiffany’s, BNN, 3FM, DWDD, Jinek, Schiphol, De Bijenkorf, Discovery Channel en meer.

Wij schrijven creatieve tekst

Een creative copywriter vind je bij Clubspoken. Wij zijn storytellers, sneldichters en woordkunstenaars. Als geen ander kunnen wij je op een creatieve manier helpen om jouw verhaal te vertellen.

 

Of je nou een spreker of huisdichter nodig hebt voor een speciaal evenement, een creative copywriter voor een campagne of commercial, wij helpen je graag verder met onze concepten en woordkunsten.

Dit doen wij allemaal in onze eigen toon. Iedereen heeft zijn eigen mix van poëzie, spoken word, theater, comedy of muziek. We zorgen daarom ook altijd dat de juiste schrijver op de juiste plaats zit. Onze artiesten kijken graag met je verder welke kernboodschap, emotie en gedachte jij jouw doelgroep wilt meegeven.

 

Clubspoken schrijven creatieve teksten voor radio- en tv-programma’s, commercials en campagnes, evenementen, productpresentaties, magazines, kranten en meer.

 

Wij mochten al eerder creative copywriting verzorgen voor organisaties als 3FM, BNN, NPO, Corona, ING, Miss Etam, Hunkemöller, Moët & Chandon en meer.

Wij coachen

Een coach of docent inschakelen kan bij Clubspoken. Naast performances als artiest geven een aantal van ons ook les en coaching in spoken word, creatief schrijven, performance en meer. Wij coachen met alle liefde enthousiaste beginners, jong en oud, maar ook gevorderde artiesten met specifieke wensen.

 

Justin Samgar (artist business coaching)

Als succesvol ondernemer (PoetryPusher) verdient Justin Samgar sinds 2010 de kost met zijn optredens en gedichten in opdracht. Hij heeft daarnaast jarenlange ervaring in het coachen van artiesten op het gebied van ondernemen. Hij deed dit al voor diverse broedplaatsen en culturele organisaties in Amsterdam. Ook als artist business coach levert Justin Samgar altijd maatwerk.

 

Derek Otte (spoken word, creatief schrijven)

Aan de Hogeschool Rotterdam geeft Derek Otte het door hemzelf opgezette keuzevak Spoken Word. Op basisscholen, middelbare scholen en in het bedrijfsleven, geeft hij al jaren workshops spoken word. Het liefst in langere trajecten, waarin middels verschillende schrijf- en spreekoefeningen wordt gewerkt aan een eindpresentatie, maar ook eenmalige workshops behoren tot de mogelijkheden. Via gevarieerde opdrachten en tips & tricks op het gebied van optreden, komen de meest toffe gedichten (op papier en ‘voor de klas’) tot stand.

 

Babs Gons (spoken word, creatief schrijven)

Workshops creatief schrijven en spoken word geeft Babs Gons op scholen en jongerenhuizen bij organisaties als ROC Amsterdam en de Schrijversacademie. Daarnaast heeft Babs in 2007 de Poetry Circle mede-opgericht waardoor zij een hele generatie in contact heeft gebracht met spoken word en poëzie. Haar specialiteit ligt in het hart. Hoe je op papier krijgt wat daar diep van binnen zit, maar ook hoe je het weer van papier tot leven brengt op het podium.

 

Sjaan Flikweert (creatief schrijven, performance)

Afgestudeerd als eerste graad dans/kunsteducator verzorgt Sjaan Flikweert lessen en coaching voor o.a. Hogeschool van Amsterdam, de Theaterschool Amsterdam en de ROC artiesten opleiding Amsterdam. Zij coacht zowel groepen als individuën en richt zich op creatief schrijven en de overdracht van teksten. “Wat doe je met je lichaam?”  Leer je teksten beter overbrengen door er met een krachtig, bewust en bewegend lichaam achter te staan.

 

Clubspoken leveren workshops voor alle soorten groepen in heel Nederland. We verspreiden graag onze passie voor woordkunst en hopen daar zoveel mogelijk mensen mee te kunnen raken.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.